تبلیغات
مقالات دریایی اساتید و دانشجویان علوم و فنون دریایی - بررسی اثرات برخی غذاهای موجود بر روی رشد پست لارو میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
سه شنبه 16 فروردین 1390

بررسی اثرات برخی غذاهای موجود بر روی رشد پست لارو میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

• نوع مطلب: همایش های داخلی  ،شیلات ،
• نوشته شده توسط: دریا دریایی

بررسی اثرات برخی غذاهای موجود بر روی رشد پست لارو میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) 


سال انتشار: 1384
نوع ارایه:
محل انتشار:
ششمین همایش علوم و فنون دریایی
نویسنده‌گان:
ماندانا زارعی - وحید یاوری - احمد سواری
زبان مقاله: فارسی

بررسی اثرات برخی غذاهای موجود بر روی رشد پست لارو میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

نویسنده‌گان:

[ ماندانا زارعی ] - كارشناسی ارشد بیولوژی ماهیان دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
[ وحید یاوری ] - دكترا در آبزی پروری، استادیار دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
[ احمد سواری ] - دكترا در اكوفیزیولوژی، دانشیار علوم و فنون دریایی خرمشهر

خلاصه مقاله:

ابتدا پست لاروهای سالم و فعال میگوی سفید هندی (penaeus indicus) با تراكم هشت عدد در لیتر در ده مخزن حاوی 40 لیتر آب با شوری 32 در هزار ذخیره سازی شدند. از آنجایی كه شاخصهای فیزیكو شیمیایی آب تیارها شامل: ph، اكسیژن محلول، دما و شوری بر میزان تغذیه میگو تاثیر به سزایی دارند به منظور حذف اثر این فاكتورها، همه روزه در تمام دوره پرورش (p114-p1 44) و در همگی تیمارها این شاخص ها اندازه گیری شده و یكسان و در محدوده مناسب حفظ شدند. در 10 تیمار مورد بررسی از غذای چینه، بیوماس فریز شده آرتمیا و بیوماس خشك آرتمیا گونه Artemia fransiscana با درصدهای مختلف استفاده شد. در یك دوره یك ماهه هرپنج روز یك بار از هر تیمار 20 عدد پست لارو بطور تصادفی برداشته می شد و وزن تر، وزن خشك و طول كل محاسبه می گردید. همچنین درصد بازماندگی نهایی، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد روزانه، وزن تر نهایی و وزن خشك نهایی همگی تیمارها در پایان دوره محاسبه شد. نتایج بدست آمده در این پروژه نشان می دهد كه تیمار 9 (غذادهی با 25% بیوماس تر+ 75% چینه) با میانگین وزن خشك نهایی 65/60 میلی گرم و ضریب تبدیل غذایی (FCR) 77/1، بیشترین رشد وزنی و كمترین ضریب تبدیل غذایی راداشته ونسبت به تیمار یك (غذادهی منحصرا با چینه) با میانگین وزن خشك نهایی 76/34 میلی گرم و ضریب تبدیل غذایی 91/3 اختلاف معنی داری را نشان می دهد. همچنین تیمار 3 (غذادهی منحصرا با بیوماس خشك آرتمیا) با میانگین وزن خشك نهایی 91/14 میلی گرم و ضریب تبدیل غذایی 6/6 و تیمار 2 (غذادهی منحصرا با بیوماس تر آرتمیا) با میانگین وزن خشك نهایی 9/11 میلی گرم و ضریب تبدیل غذایی 9/6، كمترین میزان رشد وزنی و بیشترین میزان ضریب تبدیل غذایی را نسبت به سایر تیمارها دارا بوده و با تیمارهای 9و1 اختلاف معنی داری را نشان می دهند.


كلمات كلیدی:

میگوی سفید هندی، ضریب تبدیل غذایی، غذای چینه، بیوماس ترآرتمیا، بیوماس خشك آرتمیا


نظرات() 



marjoriewilfong.hatenablog.com
شنبه 31 تیر 1396 06:58 ب.ظ
Greate pieces. Keep posting such kind of information on your page.
Im really impressed by it.
Hey there, You have performed a fantastic job. I will certainly digg it and in my view suggest
to my friends. I'm confident they will be benefited from
this web site.
tranquilhairsty8.snack.ws
پنجشنبه 29 تیر 1396 08:32 ق.ظ
Awesome post.
ivan5mcgowan1.sosblogs.com
پنجشنبه 29 تیر 1396 06:54 ق.ظ
It's in fact very complicated in this busy life to listen news
on Television, so I only use web for that purpose, and obtain the most up-to-date
information.
gertrudisgreenwalt.wordpress.com
پنجشنبه 29 تیر 1396 02:03 ق.ظ
Hi there to every single one, it's truly
a fastidious for me to visit this web site,
it includes priceless Information.
http://wancanales.blog.fc2.com
پنجشنبه 29 تیر 1396 12:22 ق.ظ
It's remarkable in support of me to have a site, which is
helpful in favor of my knowledge. thanks admin
josiecallahan.hatenablog.com
چهارشنبه 28 تیر 1396 09:26 ب.ظ
Excellent way of explaining, and good post
to get facts about my presentation topic, which i am going to present in school.
shalamond.jimdo.com
چهارشنبه 28 تیر 1396 01:31 ب.ظ
Amazing! Its genuinely awesome piece of writing, I have got much
clear idea concerning from this article.
cammypolle.soup.io
چهارشنبه 28 تیر 1396 05:40 ق.ظ
continuously i used to read smaller content which as well clear their motive, and that is also happening with this article which I am reading here.
http://terryhorne.hatenablog.com
جمعه 23 تیر 1396 09:44 ب.ظ
I visited several sites but the audio feature for audio songs existing at
this website is actually excellent.
hep c foot pain
سه شنبه 6 تیر 1396 07:28 ق.ظ
Loving the info on this web site, you have done great job on the
blog posts.
margheritachambers.weebly.com
سه شنبه 2 خرداد 1396 07:15 ب.ظ
It is in point of fact a nice and helpful piece of
information. I am satisfied that you shared this useful information with us.
Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.
Judy
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:52 ب.ظ
I quite like reading an article that can make men and women think.
Also, thanks for permitting me to comment!
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 01:21 ق.ظ
I love it when individuals get together and share views.
Great site, stick with it!
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 05:22 ق.ظ
Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due
to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر